Godt Nytår


”..To mennesker kan sagtens elske hinanden hele livet, men når den første forelskelse er klinget af, så opstår der nye krav til parforholdet. »Den største belastning for et parforhold er, tror jeg, uoverensstemmelser i behov- på alle planer. Dér handler det om at give plads. Det er det, som har voldt mig vanskeligheder i mine ægteskabelige live. Dét at give afkald på mine egne behov,« siger Frederik Dessau.

»Det er meget vigtigt, at man har evnen til at leve sig ind i et andet menneske - dét ligger i selve kærlighedsbegrebet. Det betyder, at man må tage hinanden, som man er. Til at begynde med, når man er nyforelsket, ser man kun alt det skønne. Det bliver man ved med at have øje for, men så dukker der jo også ting op undervejs. Dels træk man måske ikke først havde blik for hos hinanden, og dels træk som man udvikler hos hinanden. Det er ligesom der, kærligheden står sin prøve,« siger Frederik Dessau…

Sakset fra artiklen: https://www.berlingske.dk/k…/den-lille-roede-om-kaerlighedenJeg læste forleden dag, at Frederik Dessau er gået bort og helt oprigtigt; jeg vidste ikke, som i ingen anelse overhovedet, hvem han er/var, før i dag, da jeg søgte lidt rundt på nettet for at lade mig inspirere til den årlige status og fandt ovenstående artikel.


Det greb mig om hjertet at læse artiklen da 2019 på mange måder har været et mærkværdigt år for mit vedkommende.


Mest på det personlige plan i mit forhold; til min kæreste, mine børn, bonusbørn og ikke mindst mig selv.


For hvem er vi, når kærlighedens stormende forelskelse har lagt sig og hverdage er kommet? Tør vi stadig tro på os selv, hinanden, forandringen?

At forandringen har været under opsejling i - måske mange år- har ikke nogen overraskelse, måske overraskelsen bestod i, hvor hurtigt tilværelsen kan forandre sig, uden at jeg var bevidst om det.


Nogle gange må man give slip på områder i sit liv, for at styrke andre. Tid til at være, tid til at ånde og tid til at bygge op og om igen

Således flyttede jeg derfor ud af en hverdag og ind til en ny, hvor dét at skabe en hverdag skulle bygges op fra bunden.


Med sig fulgte en ombygning og klinikken på Lundegårdsvej har ligget og ligger stille. Sessionerne har derfor mest været online, hvilket har fungereret godt.


Jeg selv er ved at være til vejs ende som studerende; forhåbentligt kan jeg gå til eksamen i foråret og herefter kalde mig EFTMR-Traume Terapeut.


At arbejde med traumaer er for mig livsbekræftende, lige i dét øjeblik hvor det går op for klienten, hvad traumet egentlig var og herefter slipper og slutter fred. Hvor sløret tages nænsomt af og sandheden kommer til bevidstheden... igen

For den har været der hele tiden, vi så det "bare" ikke.


Meget mere af det i 2020, meget mere bevidsthedsudvidelse, forløsning og oprydning i sindet.


Tak fordi DU er med på rejsen, tak fordi DU følger med

Godt Nytår.


Kærligst Rachele

2 visninger

Kære klienter. 

Der er kommet nye anbefalinger angående brug af masker, hvilket betyder ændringer i sessionerne 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

  © DenGyldneLotus  2020

  Proudly created with Wix.com

  © DenGyldneLotus  2020

  Proudly created with Wix.com

  Rachele Rikkelila Lakshmi Haagensen

  Certificeret EFTMR-Traume Terapeut  &

  aut. sygeplejerske

  31 39 11 29 

  DenGyldneLotus

  Lundegårdsvej 18, 4100 Ringsted Danmark